Kispál-nap lesz 2013-ban a Fishing On Orfű Fesztiválon

Fishing On Orfű 2013 logo
Vágólapra másolva!
A Compact Disco, a Punnany Massif, az Intim Torna Illegál és sok más sztár és szobazenész játszik Kispál-dalokat az orfűi fesztiválon.
Vágólapra másolva!

A többek között Lovasi András által is szervezett Fishing On Orfű jövőre egy tematikus nappal bővül, immár négynaposra. 2013. június 19-én kedvenc Kispál-dalaikat játsszák olyan mainstream és fesztiválkedvenc zenekarok, mint a Punnany Massif, a Subscribe, a Soerii & Poolek, az Intim Torna Illegál, a Compact Disco, az Óriás és az Alvin és a Mókusok és később bejelentendő mások. Emellett lesznek egyszemélyes Kispál-feldolgozások híres zenekarok frontembereitől és meglepetésvendégektől. A Holnaphoz Holddal című, itt a Quarton meghallgatható feldolgozáslemez számait is eljátsszák majd a rajta szereplő hálószoba- és egyéb zenészek. A koncertek után táncmulatság lesz, ahol a Kispál és a Borz volt tagjai is dj-znek majd.

A 2013. június 19. és 22. között rendezett fesztiválra karácsonyigkedvezményes, 10 990 forintos áron kaphatók bérletek. Az idei Fishing On Orfűről írt beszámolónk-hangulatjelentésünk itt olvasható.