Seggrázásra meztelenség

Miley Cyrus: Wrecking Ball videoklip
Vágólapra másolva!
Alig épültünk fel Miley Cyrus seggrázásából (és zárkóztunk fel twerkingtörténelemből), máris itt az új klip, amelyben van már igazi meztelenség is - azért úgy fényképezve, hogy pont ne kapja meg a 18+ besorolást. Meg vannak érzelmek és szimbólumok.
Vágólapra másolva!

A Wrecking Ball című power ballada videója a síró énekesnő közelképével indul, a Nothing Compares 2 U-t felidézve - és van, aki szerint ez a legmaradandóbb jelenet az egészben. Nem meglepő módon azonban az internet háromnegyede azon pörög, ami ez után jön. Először Miley melltartó nélküli fehér topban és bugyiban egy nagy falbontó kalapáccsal, aztán Miley egy falbontó golyón lovagolva - és teljesen meztelenül! Az értelmezők szerint a meztelenség azt jelképezi, hogy érzelmileg lemeztelenedik a dalban; a falbontás megfejtése pedig ott van a szövegben, miszerint: "csak le akartam rombolni a falakat, amiket magad köré építettél, de te romboltál le engem".

Arra még nem olvastunk jó magyarázatot, hogy ebbe a szimbolikába hogyan illeszkedik mondjuk a kalapács erotikus nyalogatása - viszont azzal az elmélettel több kommentben is találkoztunk, hogy a meztelenkedést csak a rendező, az erotikus töltetű fotóiról elhíresült Terry Richardson kényszerítette szegény Mileyra. Ez mondjuk kevéssé valószínű, mert a felnőtt (húszéves!) énekesnő teleírta a Twittert azzal, hogy szeretné megdönteni a 24 óra alatti videómegtekintések rekordját. Ezt nyáron sikerült beállítania a We Can't Stop klipjével (24 óra alatt 10,7 millió kattintás), de aztán a One Direction lenyomta (10,9 millió, Best Song Ever).