Peaches Geldof bajba került a pedofil énekes miatt

Ian Watkins, Lostprophets
Vágólapra másolva!
Bob Geldof lánya a Twitteren megnevezte a két nőt, akik a saját gyerekeküket bocsátották a Lostprophets énekese részére.
Vágólapra másolva!

A két, a rendőrség által eddig meg nem nevezett nőt azzal vádolják, hogy megengedték Ian Watkinsnak, hogy szexuálisan molesztálja kiskorú gyerekeiket. A médiaszemélyiségként és modellként is ismert Peaches Geldof egy amerikai oldalon olvasta a két nő nevét, és kiírta őket a Twitterére, amelyet 160 ezernél is többen követnek. Bár nem sokkal később Geldof törölte a bejegyzést, azt előzőleg sokan újra megosztották, márpedig szexuális bűncselekmények áldozatainak (azaz a gyerekeknek) a kilétét nyilvánosságra hozni ugyancsak büntetendőnek számít Angliában.

Ian Watkins ügye a keddi vallomása óta újabb és újabb hullámokat vet fel: csütörtökön az HMV lemezbolthálózat eltávolította a Lostprophets összes lemezét az üzleteiből, míg a dél-walesi rendőrség ellen is vizsgálat indul, ugyanis Watkins egykori barátnője azt állítja, már négy évvel ezelőtt felhívta a figyelmüket barátja beteges szexuális hajlamaira.