U2 lemez ingyen

apple tim cook u2
Vágólapra másolva!
A U2 újszülött kisbabájaként mutatta be a zenekar a Songs of the Innocence című új albumát. A lemezt ingyen letöltheti minden U2.com-on regisztrált rajongó, és az Apple jóvoltából minden iTunes felhasználó is.
Vágólapra másolva!

"Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek jómagam, Edge, Adam és Larry közös gyermekét, aki Songs of Innocence néven látott napvilágot." Így vezette fel Bono a legújabb U2-lemez rendkívüli megjelenését a zenekar honlapján. A hír már önmagában lenyűgöző, de ha még azt is hozzátesszük, hogy egy héttel a stúdiómunkálatok után mindez már elérhető 500 millió embernek, ráadásul ingyen, na az ténylegesen ünneppé nyilvánítja a megjelenés napját a U2-rajongók számára.

10 évvel a U2 iPod kampány után most ezzel a nagyszabású lemezmegjelenéssel alapozzák meg a U2-Apple együttműködést. A következő néhány évben egy olyan innováción dolgoznak majd együtt, ami állításuk szerint reformálja a zenehallgatási és -megtekintési szokásainkat.

Tim Cook és a U2 tagjai Forrás: AFP/Justin Sullivan

Bono azt írja, ez az eddigi legszemélyesebb lemez, amit valaha írt, és ebben a 11 dalban megtalálható sokféle irányzat, ami hatással volt rájuk, így a 70-es évek punk és rockzenéje és a 80-as évek soul- és elektronikus alapjaiból is előkerülnek a lemezen. Mindemellett pedig betekintést nyújt a zenekaron belüli és kívüli kapcsolatokba.

A Songs of Innocence október 13-ig ingyen elérhető 119 ország iTunes-felhasználói számára.