Szilveszteri programok Budapesten – 2014

Vágólapra másolva!
Lehet partizni visszafogottan, lehet szeletelni reggelig, vagy akár másnap délig, de van vacsorával egybekötött buli is, és a Random Trippel is áthajózhatunk az újévbe.
Vágólapra másolva!

December 30. (kedd)

Good Old Days: A38-előszilveszter – A38

A régi idők breakjeit idézik a műfaj hazai elitjével, plusz az Anima Sound System két fő embere, Prieger Zsolt és Németh Gergely DJ-szettjével. A hazai elitbe értendő a huszonöt éve DJ-pályán lévő Palotai Zsolt, a sokszoros Breakspoll- és egyéb díjas Ludmilla, a nemzetközi elitbe is be-betörő Dublic ikrek, illetve a Ninjabreakz négyese, Zera, Krueger, Pryus és Adam Dolph.

Belépő: 1500 Ft – vagy ingyen a Koncertbloggal!

NVC / Selected Sounds: Monkeytown Night, Modeselektor, Dark Sky – Akvárium

Az NVC már az előszilvesztert is megnyomja, a Modeselektor felét, Gernot DJ-szettjét élvezhetjük az Akváriumban a jóvoltukból. A duóra jellemző a jellemezhetetlenség, tehát nincs könnyű dolgunk, ha jósolni szeretnénk, miféle zenével fog most kedveskedni főhősünk, hiszen ahogy a számaik, a fiúk szettjei is nagyon változatosak, a legmélyebb house-os, technós alapoktól az egészen bizarr diszkós őrületekig szinte minden belefér. A Dark Sky live-szettje fogja tovább feszíteni a húrt az éjszakában, ők a dubstepből jönnek, de egyre inkább a house felé kacsingatnak manapság.

Belépő: kedvezményesen 3800, teljes áron 4500 Ft.

Einfach Berlin & Tesla & Monkey6: Előszilveszter, Roska – Tesla

Roska a sztárvendége a Tesla előszilveszterének, fő hangszere, vagy inkább fő hangmintái a dobok, akár bassalapú zenéket, akár house-t, akár – ahogy mostanában – tribalt nyom. Az ütősszekció mellett izgalommal készülhetünk arra is, hogy milyen vokálmintákat dob a szettjébe – produkciója tehát igazi kuriózum lesz a város közepén előszilveszterkor.

Belépő: 2000 Ft.

December 31. szilveszter

Random Trip to 2015 – Ittkoccintós buli, 2305 óráig A38 Hajó

A Random Trip szilveszterkor, 23 órakor kezdődő, éjfelet ünneplő ittkoccintós bulijának vendégei a Parov Stelar Band énekesnője, Gabriella Hänninen, valamint Barabás Lőrinc, Ligeti Gyuri és MC Zeek lesznek.

A koncert előtt, 21 órától menüvacsorát is kínál az A38 Hajó, amire korlátozott számban koncert+vacsora jegy vásárolható. Ennek ára magában foglalja a koncertbelépőt, a koncertet megelőző menüvacsorát az A38 éttermében, illetve a fogásokhoz illő borokat, az ásványvizet és a vacsora végén a kávét.

Belépő: csak elővételben: 4500 Ft, vacsorával: 13 500 Ft.

TNT-szilveszter: Vissza a jövőbe – Millenáris-Teátrum

A TNT jövőre országos turnéra indul, melynek mintegy nulladik állomásának nevezhető az exkluzív szilveszteri buli. A Budapest legnagyobb retróbulijaként hirdetett eseményen a kilencvenes évek legendás TNT-jének vadiúj koncertműsora mellett lesz We Love Retro Party Orbán DJ-mix Tamással, sztárvendég a Happy Gang, de pörgeti a népet DJ Dominique is.

Belépő: 5900–9990 Ft – vagy a nyerj a Koncertbloggal!

100% Budapest Szilveszter – Akvárium

Az Akvárium és az NVC három helyszínes bulit rakott össze szilveszterre: a Nagyhall alapvetően technós lesz, itt ad liveactet a Dapayk Solo, a Kishallban breakek (drum'n'bass, breakbeat, dubstep, hiphop stb.) pörögnek majd, míg a Volt bárban house-menetelésre lehet számítani.

Belépő: elővételben és 11-ig 3000, utána 3500 Ft; VIP-jegy 12 000 Ft.

Roham-szilveszter: Anima Sound System- és Colorstar-lemezbemutató – Roham Bár

A legendás Colorstar zenekar energikus, okos és nagyon élvezhető vadiúj lemezének, a Solarize-nak a bemutatója fél tízkor kezdődik, míg az Anima pontban éjfélkor lép színpadra új anyagával, a Gravity and Grace-szel. Utána DJ-buli kifulladásig.

Belépő: 2000 Ft.

Normafa NYE: Loud – Dürer Kert

Az alapvetően goás, psy-os szilveszteri buliban a szervező Normafa Crew saját termében break és drum'n'bass fog dübörögni, ami a két psytrance-terem mellé érdekes, izgalmas kapcsolás. Az Y-Production-féle nagyterem fő fellépője az izraeli Loud, aki liveactet ad, mégpedig a letisztultabb, progresszív fajtából. Lesz még kemény, zúzós Psybaba-részleg, darkpsy-os és highteches ütemekkel, illetve a chilles Wobli-garden.

Belépő: elővételben 2500, a helyszínen 3000 és 3500 Ft.

Goa.hu: Stop the Time, New Years Eve Party, U-Recken – R33

A Dürer mellett a másik goás szilvesztert a Goa.hu szervezi, de itt nem lesz más az étlapon, csak psytrance. Ide is Izraelből érkezik sztárfellépő, U-Recken, aki szintén élőben adja elő zenei műsorát. Ezen kívül kiemelendő az ozorás-radiozorás Tsubi új válogatásalbumának, a Multiverse Chronicle-nek a bemutatója a programból.

Belépő: éjfélig 3000, utána 3500 Ft afterpartyjeggyel, reggel 8-tól 1500 Ft.

15 órás Tesla-szilveszter – Tesla Budapest

A monstre szilveszteri parti az új belvárosi klubban este kilenckor kezdődik, és másnap délig tart. Ez alatt tizenöt magyar élvonalbeli houser pörög a DJ-pultban, a minőségi, stílusos, populáris house-t rakva, melynek hajnal felé azért megmutatják a harapósabb oldalát is.

Belépő: elővételben 2700, helyszínen 3500, reggel 6 és 11 között 2000 Ft.

2015. január 2. (péntek)

Bladerunnaz: DC Breaks, Audio – Akvárium

A Bladerunnaz három hét alatt három különböző aspektusát prezentálja a drum'n'bassnek, a Logistics likvidje, a Bad Company core-dnb-je után most keményvonalas Ram Record-os DJ-k érkeznek, hogy felrázzanak minket a szilveszteri buli másnapjából.

Belépő: 3000 Ft – vagy ingyen a Koncertbloggal!