Krasznai Tündével lép fel az Európa Kiadó

Krasznai Tünde x-faktor
Vágólapra másolva!
A legendás rockzenekar holnap, azaz február 20-án a Millenárison lép fel, ahol vendégként az egykori tehetségkutatós is énekel.
Vágólapra másolva!

Hosszú idő után újra élőben láthatjuk Budapesten a hazai rocktörténet egyik legmeghatározóbb zenekarát, ami ugyan 1981-es fennállása óta már többször szüneteltette tevékenységét, azonban ahogy az együttes frontembere, Menyhárt János fogalmaz, az nem más, mint némi „hibernáció”.

A csapat utoljára 2013-as Annak is kell című lemezével bizonyította, hogy nem csupán saját maga nosztalgiazenekaraként működik, hiszen legújabb dalaik éppoly aktuálisak, mint a ma is tömegeket megmozgató rockzene és költészet keresztmetszetén lavírozó régi nagy slágereik.

Az Európa Kiadó együttes szórakoztatja a közönséget a Fishing on Orfű zenei fesztivál befejező napján, az orfűi Panoráma Campingben 2012. június 23-án Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc

A február 20-ai eseményt a Mocskos idők slam poetry estje nyitja meg, kísérőzenekarukkal, a Bob és Bobék Orchestrával kiegészülve. Ezt követően az Európa Kiadó csap a húrok közé, tagjai közt Menyhárt Jenő (ének, gitár), Másik János (ének, billentyűs és ütős hangszerek), Kirschner Péter (ének, gitár), Darvas Bence (ének, billentyűs és ütős hangszerek, hegedű, trombita), Fülöp Bence (basszusgitár) és Gyenge Lajos (dob) zenészekkel.

A régi és új slágerek mellett olyan vendégelőadók is közreműködnek majd, mint Müller Péter Sziámi vagy a 2013-as X-Faktor harmadik helyezettjeként végzett – nem oly rég egykori pornófilmes múltja miatt pereskedő – Krasznai Tünde.