Vágólapra másolva!
Az első születésnapját ünneplő Akvárium Klub összes termében nagy bulival készülnek a szervezők hazai és nemzetközi sztárok közreműködésével. Ha nem akarsz lemaradni a buliról, akkor nézd velünk szombaton, 21.20-tól élőben közvetítjük az eseményt.
Vágólapra másolva!

Egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a főváros egyik legnagyobb és legkomplexebb klubja, az Akvárium. Az egyéves születésnapra hatalmas bulival készülnek. Amy Winehouse egykori vokalistájával, Zalonnal is erősít az ország legenergikusabb improvizatív koncertsorozata, a Random Trip.

Hazai és nemzetközi sztárok együtt ünneplik a klub egyéves születésnapját, köztük Tátrai Tibor gitárlegenda, az Irie Maffia énekesnője, Sena, az improvizáció nagymestere, Andrew Hefler, a Hősök oszlopos tagja, Eckü, vagy a szintén a Maffiából ismert rapper, Mc Kemon. A kétfelvonásos koncerten nyolc zenész is közreműködik, köztük Sárik Péter dzsesszzongorista is. Az ünnepi koncert után az Akváriumban immáron második alkalommal teszi tiszteletét Richard Dorfmeister is egy dj szett erejéig.

A szervezők meghívták az Akvárium kisebbik termébe Pantha Du Prince-t is, akinek albumait a kritikusok az elmúlt évek legjobbjai között tartják számon. A német DJ egy live show keretein belül debütál majd Magyarországon.