Mariah Carey csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán

2014 Fresh Air Fund Honoring Our American Hero GettyImageRank1 Topics VERTICAL Pier USA WIND New York City SINGER Making Money Respect Heroes Chelsea Piers Mariah Carey Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities American Topix Bestof toppics A-L
NEW YORK, NY - MAY 29: Singer Mariah Carey attends the 2014 Fresh Air Fund Honoring Our American Hero at Pier Sixty at Chelsea Piers on May 29, 2014 in New York City. Mike Coppola/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Hogy az igazán fontos dolgokról is essen pár szó. 
Vágólapra másolva!
Mariah Carey büszkén áll Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Az énekesnő minden idők egyik legsikeresebb előadója: tizennyolc listavezető száma volt az Egyesült Államokban, ebben csak a Beatles tudta őt megelőzni, és több mint 63 millió albumot adott el.

Amellett, hogy több filmhez is adott betétdalt, például az Egyiptom hercegéhez énekelt duettet Whitney Houstonnal, a színészi képességeit is megcsillanthatta a Ne szórakozz Zohannal!-ben.

A rengeteg fotó mellett, amin a melle szétfeszíti a dekoltázsát, Twitteren arról is beszél, szuper izgatottan várja az ünnepséget, és nagyon köszöni a rajongóinak, hogy lehetővé tették ezt számára.

Carey most jött ki egyébként egy válogatáslemezzel, amiről korábban a Quart is megemlékezett már. Azon mindössze egy új dal volt, de szerencsére azzal is vattacukorfelhők fölé emelkedhett a hallgató.

A csillagot augusztus ötödikén fogják átadni, övé lesz a 2556. emléktábla.