Ilyen kínos csókot még nem látott a zenetörténet

madonna, drake
Vágólapra másolva!
Madonna nem nyugszik, gőzerővel reklámozza legújabb, Rebel Heart című albumát: provokatívnak szánt szettekben mutogatja magát, és minden lehetőséget megragad, hogy valahogy a hírekbe kerüljön.
Vágólapra másolva!

Most az egyik legnagyobb amerikai fesztiválon, a Coachellán fellépő rapperhez, Drake-hez csatlakozott egy számra, és a végén olyan kínos csókot váltottak, hogy a monitor előtt is kirázza az embert a hideg.

Az akciót Madonna indította, odalépett a széken ücsörgő Drake mögé, hátradobta a haját, és lekapta. Drake nem is tiltakozott, sőt nyúlt volna az énekesnő feje után, de Madonna határozottan leállította a mozdulatot.

Eddig még rendben is lett volna a dolog, csakhogy miközben Madonna a végzet asszonyaként lépdelt a csók után lefelé a színpadról, Drake végig olyan arcot vágott, mintha citromba harapott volna.

Több mint tíz éve volt már, amikor Madonnának bejött egy hasonló akciója, akkor Britney Spearsszel és Christina Aguilerával csókolózott az MTV díjátadóján, és az tényleg az év egyik legnagyobb popkult durranása volt.