Chuck Berry ajándékkal készült a 90. születésnapjára

Chuck Berry
Chuck
lemezborító
Vágólapra másolva!
38 év után ad ki stúdiólemezt a 90 éves Chuck Berry. Az egyszerűen csak Chuck névre keresztelt album 2017-ben jön ki. 
Vágólapra másolva!

Egyelőre annyit tudni, hogy a lemezt St. Louis különböző stúdióiban rögzítették Chuck Berry együttesével, akikkel az utóbbi 20 évben annyit koncerteztek a St. Louis-i Blueberry Klubban. Több gyereke is játszik a St. Louis Band nevű formációban. Ott van Charles Berry Jr. gitáron, Ingrid Berry harmónikázik, de a zenekar tagja még Jimmy Marsala basszusgitáros, akivel Berry már 40 éve zenél.

Rajtuk kívül még Robert Lohr zongorista és Keith Robinson dobos játszik az együttesben. További részleteket a lemezről, vagy a következő Chuck Berry-fellépésekről a következő hetekben adnak majd ki - írja a Rolling Stone.

Chuck Berry Forrás: Origo

Chuck Berry azt mondta, Themetta Berrynek, azaz Toddynak ajánlja a lemezt. A nőnek, aki 68 éve a felesége. Berry azt is mondta, hogy

A Chuck album borítója Forrás: Facebook.com/ChuckBerry

A 2017-es Chuck lesz az első stúdiólemez, miután Berry a '79-es Rock it után felhagyott az albumok kiadásával, és csak koncertezett. A fia, Charles Berry Jr. azt mondta, hatalmas megtiszteltetés részt venni ebben a zenében. Annyit azért elárult az albumról, hogy

nagyon széles zenei, elsősorban persze rock and rollos spektrumot fed le.

A kemény és feszes rock mellett lesznek lírai, elgondolkodtató dalok is a lemezen, amelyik így adja ki egy egész élet munkáját.

A lemez a Dualtone Records gondozásában jelenik majd meg. Az igazgató, Paul Poper azt mondta,