Átadták a Fraknói Vilmos-díjakat

Soltész Miklós; Balog Zoltán
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere (b2), Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár (j), és a Fraknói Vilmos-díj idei kitüntetettjei, Tusor Péter (b), Szabó Irén (b3) és Pálos Frigyes Leó (j2) az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2016. december 12-én.
Vágólapra másolva!
A Fraknói Vilmos-díjjal az egyházak világában létrejött kulturális és tudományos teljesítményt ismerik el évről évre.
Vágólapra másolva!

A díj idei kitüntetettjei Tusor Péter, a Magyar Tudományos Akadémia kutatócsoportjának vezetője, Szabó Irén, a Sárospataki Római Katolikus Egyházi Gyűjtemény vezetője és Pálos Frigyes Leó plébános.

A díjazottakat Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár köszöntötte.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere (b2), Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár (j), és a Fraknói Vilmos-díj idei kitüntetettjei, Tusor Péter (b), Szabó Irén (b3) és Pálos Frigyes Leó (j2) az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2016. december 12-én. Forrás: MTI/Bruzák Noémi

A díjat 2000 óta adják át, Fraknói Vilmos halálának évfordulójához kapcsolódóan. A korábbi díjazottak között van Erdő Péter bíboros és Jelenits István költő is.