Túl van az életveszélyen Kulka János

Budapest Pride 20! 2015 megnyitó Kulka János
Vágólapra másolva!
A színészt kedden este vitték a mentők kórházba, közölte a Blikk, azt azonban egyelőre nem tudni, pontosan mi történt a színésszel. Az RTL Fókusz szerint sztrókja volt és egy vérrögöt távolítottak el egy agyi érből.
Vágólapra másolva!

A lap úgy tudja, Kulka Jánost először az ügyeletes kórházba vitték, onnan pedig egy speciális intézetbe került súlyos állapotban,

életmentő beavatkozásra volt szükség, de már túl van életveszélyen,

a lap információi szerint stabil az állapota.

Időközben a Katona József Színház a honlapján azt közölte: a család kérésére nem adnak információt a színész állapotáról.

Kulka János Fotó: Polyák Attila - Origo

Időközben Ábel Anita, aki a Szomszédok című sorozatban anno Mágenheim doktort alakító Kulka János lányát játszotta, a Facebookon fejezte ki együttérzését:

Édes János! Veled vagyok....
Aggódom...Sok erőt...szeretlek!

Hamis a Facebook-oldal

Kulka János asszisztense reagált egy mocskolódó Facebook-oldal állításaira. "Kedves Barátok! FONTOS! Kulka János asszisztenseként szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy Jánosnak NINCS facebook oldala, sőt, nem létezik olyan facebook profil, ami az ő tudtával és jóváhagyásával használná a nevét. Kérlek, legyetek körültekintőek, amikor bármit kedveltek vagy megosztotok, ami az ő nevével elétek kerül. Sőt, arra kérlek benneteket, hogy a Kulka János nevével működő oldalt jelentsétek a facebooknál, ezzel tudtok segíteni. Köszönöm."

„Reggel óta folyamatosan érkeznek az aggódó, törődő megkeresések – barátoktól, ismerősöktől, ismeretlenektől –, amelyek rengeteget jelentenek Jánosnak és nekünk is. Ezeket szeretnénk megköszönni.

Éppen ezért arra kérünk mindenkit, segítse Jánost és minket azzal, hogy időt ad nekünk erre, mi pedig a későbbiekben tájékoztatást adunk állapotának alakulásáról” – írta a család.

A Katona József Színház társulata a Facebookon kívánt mielőbbi gyógyulást színészének:

János nevével működő oldalt jelentsétek a Facebooknál, ezzel tudtok segíteni.”

Amint új információt kapunk, frissítjük cikkünket.