Még több rajongó hallhatja élőben Lisa Stansfieldet

Lisa Stansfield
Lisa Stansfield.
Vágólapra másolva!
Magukat a szervezőket is meglepte, hogy a vártnál is jóval nagyobb volt az érdeklődés Lisa Stansfield július 15-re tervezett koncertje iránta veszprémFesten. Erre való tekintettel a Veszprémi Várba meghirdetett Lisa Stansfield-koncertet új helyszínen, a jóval nagyobb - eredetileg esőhelyszínként megjelölt - Veszprém Arénában tartják.
Vágólapra másolva!

A nagy meglepetés mellett ugyanakkora örömet jelentett a Veszprémfest szervezőinek a Lisa Stansfield-koncert iránti hatalmas érdeklődés:

május végére elfogytak a jegyek a brit énekesnő veszprémi fellépésére,

miközben továbbra is rengetegen jelzik, hogy szeretnének ott lenni a koncerten. Ezért a fesztivál vezetése, Lisa Stansfielddel teljes egyetértésben, a helyszínváltozás mellett döntött. A VeszprémFest harmadik napjára meghirdetett koncertet

a Veszprémi Vár helyett a 4300 férőhelyes Veszprém Arénában tartják.

Lisa Stansfield. Forrás: Mike Gray/Mike Gray

A VeszprémFest további fellépőit, Omara Portuondot és Diego el Cigalát, Gregory Portert, Jamie Cullumot és a Thievery Corporationt, jó idő esetén, változatlanul a Veszprémi Vár Nagyszínpadán láthatja és hallhatja a közönség. Legkésőbb június 22-ig válthatják vissza már megvásárolt jegyüket azok a nézők, akik a helyszínváltozás miatt emellett döntenének.