Új Motörhead-album jön szeptemberben

Lemmy és a Motörhead az angol hard rock fenegyerekei a  naplementében zúzták le a fesztivált Volt 2015
Lemmy és a Motörhead az angol hard rock fenegyerekei a naplementében zúzták le a fesztivált
Vágólapra másolva!
Szeptemberben jelenik meg a Motörhead új albuma, amelyen a zenekar legjobb feldolgozásaiból válogatnak. Egy eddig kiadatlan David Bowie-dal is szerepel majd a lemezen.
Vágólapra másolva!

A Motörhead, amelynek frontembere, az énekes-basszusgitáros Lemmy Kilmister 2015 decemberében halt meg, a honlapján számolt be az új lemezről.

Azt írják, hogy a zenekar története során számos kedvenc dalukat dolgozták át motörheadessé, és az Under Cöver névre hallgató új lemezen ezek legjobbjait gyűjtötték össze.

A legújabb felvétel a lemezen egy 2015-ös, korábban ki nem adott David Bowie-feldolgozás, a Heroes.

Phil Campell szerint ez az egyik legjobb David Bowie-dal, és Lemmy imádta a belőle elkészült saját verziójukat. (David Bowie alig két héttel Lemmy Kilmister után halt meg, 2016 januárjában.)

Az Under Cöver albumon összesen 11 dal lesz, a David Bowie-feldolgozás mellett többek között Ramones, Rolling Stones, Judas Priest, Metallica és Sex Pistols számok motörheadesített verziói hallhatóak majd.

Az utolsó, saját dalokat tartalmazó Motörhead-album, a Bad Magic 2015-ben jelent meg, mindössze néhány hónappal Lemmy halála előtt.