Egy ócska poén kedvéért szórakozott a döglött állatokkal

Logan Paul
Logan Paul
Vágólapra másolva!
Alig néhány napja kért bocsánatot Logan Paul, amiért YouTube csatornáján az egyik videójában egy öngyilkos holttestét is megmutatta. A fiú mégsem bírt leállni, újabb felháborító videót osztott meg. Az állatvédők a YouTube-hoz fordultak segítségért. 
Vágólapra másolva!

Logan Paul egy 21 éves videós blogger, akinek több mint 16 millió követője van a YouTube-on, nemrég azonban nekiesett a fél internet, mikor

megmutatta egy öngyilkos holttestét az egyik videójában.

Néhány napja bocsánatot kért, azt mondta, hogy csupán az öngyilkosságokra, és a mentális betegségekre szerette volna felhívni a figyelmet. „Én rendes fiú vagyok, aki hozott egy rossz döntést.”- mondta a YouTube-sztár. Mégsem tért jó útra, azóta ugyanis újabb felháborító videót tett közzé csatornáján.

A felvételen halott patkányokra lövöldözik sokkoló pisztollyal.

A PETA amerikai állatvédő szervezet a YouTube-hoz fordult. Azt mondták, hogy a videónak nincs helye sem a YouTube-on, sem más internetes platformon, mert az ilyen tartalmakat látva

a fiatalok esetleg közömbössé válhatnak az állatkínzással kapcsolatban.

Igaz, hogy a – hivatalos csatornájáról már eltávolított – videón Paul már nem élő patkányokra lőtt sokkoló pisztolyával, a tartalom problematikusságával kapcsolatban mégsem merülhet fel kérdés. A videó egyébként arról szólt, hogy egyik ismerőse sehogy sem akart a döglött állatokhoz nyúlni, ezért Paul elővette sokkoló pisztolyát. Az elektródákat belelőtte a patkányba, az azokat tartó huzalon lógatva pedig kidobta a kukába.