Új operatív vezetőt neveztek ki a VOLT Produkciónál

Baji Bernadett, a VOLT Produkció Kft. operatív vezetője
Vágólapra másolva!
Baji Bernadettet nevezték ki a VOLT Produkció Kft. operatív vezetőjének. A korábban főként ügynökségeknél dolgozó, a Cultivo és az Add tovább kezdeményezés egyik alapítója korábban már szerepelt a Forbes 30 sikeres 30 alatti listáján, de dolgozott Londonban a Google-nél is.
Vágólapra másolva!

Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán neve nem lehet ismeretlen a fesztiválszakmában kicsit is jártas emberek számára, hiszen ők a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound alapító-főszervezői.

A két nagy fesztivál mellett azonban ők a VOLT Produkció Kft. tulajdonosai is. Portfóliójukban található a MOL Nagyon Balaton eseménysorozat, mely a Balaton környéki programokat gyűjti egy csokorba, emellett pedig évente mintegy 15-20 saját rendezvényt szerveznek a Balaton Régióban.

Ezek közül a legismertebb a STRAND Fesztivál és a B my Lake, de hozzájuk kötődik a Balaton Magazin és a Best Of Summer programfüzet kiadása is. Ugyancsak a VOLT Produkció szervezésben valósul meg a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató verseny és a Petőfi Zenei Díj gála is. A fesztiválok, események mellett a VOLT Produkció a legnagyobb résztulajdonosa a budapesti Akvárium Klubnak.

A VOLT Produkció portfoliójába tartozó eseményeket, fesztiválokat szervező csapat irányítására nevezték most ki Baji Bernadettet, mint operatív vezető.

„A VOLT Produkció Kft. elsősorban a kiváló csapatunknak, a fesztiváljaink, programjaink és a turizmus iránt elkötelezett kollégáinknak köszönhetően mostanra eljutott arra a szintre, ahol a folyamatosan bővülő feladatok megkövetelik egy operatív vezető jelenlétét. Bettivel régóta ismerjük egymást, biztosra vesszük, hogy a vezetésével hatékonyabb lesz a működésünk” – mondta el Fülöp Zoltán.

Baji Bernadett, a VOLT Produkció Kft. operatív vezetője Forrás: Donko Peter

Baji Bernadett a Szegedi Tudományegyetemen kezdte tanulmányait, majd a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett kereskedelem és marketing szakon. Több mint 10 éves, főként ügynökégi tapasztalattal rendelkezik. Két barátjával hozta létre a kommunikációs szakma egyik legnépszerűbb havi meetup és networking összejövetelét, a Cultivót. Szintén a nevéhez köthető az „Add tovább” nevű kezdeményezés, mely gyermekotthonban vagy nehéz körülmények között élő gyerekek karácsonyi kívánságait segít teljesíteni. Két évet dolgozott a Google-nál Londonban, így nem is csoda, hogy szerepelt a Forbes 30 sikeres 30 alatti listáján.