Ennyit keresett 240 fellépéssel Britney Spears

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Négy év után véget ért Brintey Spears turnéja Las Vegasban. Az énekesnő úgy határozott, hogy folytatja a rendszeres fellépést, és Észak-Amerikába, valamint Európába is elhozza műsorát. 
Vágólapra másolva!

Britney Spears Piece Of Me turnéja négy év alatt 240 fellépéssel, 916,184 eladott jeggyel, és 137,7 millió dollárnyi bevétellel végződött Las Vegasban. Az énekesnő bejelentette, hogy idén folytatja a Vegasból induló turnéját,

Észak-Amerikában és Európában is fellép majd.

2013 decemberében kezdődött Spears vegasi fellépéssorozata, a Piece Of Me turné, és 2017 decemberében ért véget, minden alkalommal a Planet Hollywood színháztermében, az Axisban állt a közönsége elé. Természetesen a négy év alatt a dallista változott, Britney alakítgatta a műsort, sőt 2016-tól a kilencedik stúdióalbumának, a Glory-nak a számaival is kiegészítette - írta a Billboard.

Britney Spears folytatja a turnézást Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Meglepően pontosan tartották a négyéves ütemtervet,

csupán három koncertet kellett törölni Spears bokasérülése miatt 2015-ben,

és csak néhány fellépésnek változott meg az időpontja. Britney Spears után egyébként Lady Gaga lesz a következő rendszeres sztárfellépő Las Vegasban. Itt írtunk arról, hogy ő mennyit kaszál majd az ottléttel.