Durván visszaéltek Fenyő Miklós nevével

Fenyő Miklós Személy Közéleti személyiség foglalkozása énekes koncert Cselekvés művészethez kötődő énekel Napszak este esti felvétel gázsigaléria
Fenyő Miklós is közel másfél milliót, pontosan 1 480 000 forintot kér koncertenként
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben kétszer is visszaéltek Fenyő Miklós nevével. Az énekes kiakadt, és elnézést kért azoktól a rajongóitól, akiket megtévesztettek. 
Vágólapra másolva!

Durván visszaéltek Fenyő Miklós nevével. Az énekes egy közleményben leírta, hogy valaki elkezdett egy olyan fellépést reklámozni, amiről sem ő, sem pedig Szikora Róbert nem tudott. Az eseményt Két legenda egy színpadon címmel hirdették, holott a két zenész nem is tervezett közös koncertet mostanában. Szikora Róbert 1982-ben lépett ki a Hungáriából, ezután legközelebb 1995-ben lépett fel Fenyő Miklóssal, majd több mint húsz évvel később, 2017-ben volt egy közös koncertjük.

Fenyő Miklós elnézést kért azoktól a rajongóktól, akiket megtévesztett a hirdetés.

Fenyő Miklós azt is leírta, hogy nem ez az első alkalom, hogy visszaéltek a nevével. „Az utóbbi időben másodszor történik ilyesmi velünk. Csak remélni tudjuk, hogy a jövőben

Később kiderült, hogy a koncert helyszíneként feltüntetett Agora Savaria Kulturális Központ munkatársai szintén nem tudtak az állítólagos koncertről – írta a Blikk.

Tesztelje le, hogy mennyire van otthon a Hungariában!

Kvízzel köszöntjük a ma 70 éves Fenyő Miklóst.