Órákon át hányt, majd csinált egy kétórás koncertet az 56 éves Axl Rose

AC/DC Rock Or Bust Tour - Sunrise, FL GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities MUSIC CONCERT

Boldog születésnapot, Axl Rose! Így köszöntette fel Slash az ünnepeltet
SUNRISE, FL - AUGUST 30: Axl Rose perform onstage at BB&T Center on August 30, 2016 in Sunrise, Florida. Gustavo Caballero/Getty Images for BT PR/AFP
Vágólapra másolva!
Axl Rose nagyjából 5 órán át hányt, mielőtt színpadra lépett Abu Dhabiban, ennek ellenére 17 számot adott le a Guns N' Rosesszal.
Vágólapra másolva!

Több mint két órán át énekelt, pedig csak injekciókkal volt képes színpadra állni Axl Rose a Guns N' Roses koncertjén Abu Dhabiban. Annyira fájt a hasa a sok hányástól, hogy mindenféle fájdalomcsillapítót kapott, és

még infúziót is bekötöttek neki, hogy színpadra léphessen.

Rose még a koncert előtt kiszaladt a színpadra, hogy hangolja a közönséget, és persze azért is, hogy elárulja, mennyire rosszul van. Azt mondta, „nagyjából öt órája hányok, de ahelyett, hogy lemondanánk a koncertet, megpróbáljuk nektek a legjobbat kihozni magunkból”.

Ez azért is érdekes, mert Axl Rose a pályafutása alatt már sokkal kisebb dolgok miatt hagyott félbe, vagy akár el sem kezdett koncertet. Igaz, azok a balhék legtöbbször kisebb, főleg a közönség irányából érkező impulzusok miatt történtek. Jó pár válogatás található az interneten, amik akár időszakokra bontva gyűjtik össze Rose kiborulásait. Ez éppen az 1988 és 1993 közt eltelt évekből szemezgetett:

Az injekciókkal és az adrenalinfröccsel valamivel több mint két óráig bírta az 56 éves énekes, és végül 17 szám után volt kénytelen elköszönni, pedig még játszottak volna.