Aggódtak a rajongók, mert fél évig nem volt aktív a Facebookon

Esztergályos Cecília
Budapest, 2017. október 18. Esztergályos Cecília Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a 85 éves Kalmár Tibor Jászai Mari-díjas rendező, érdemes művész munkásságát idézték meg a meghívott vendégek. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Aggódtak a rajongók Esztergályos Cecíliáért, mert fél évig nem volt aktív a Facebookon. A színésznő csak most tudta meg, mennyien aggódtak érte. Mindeninek üzent. 
Vágólapra másolva!

Esztergályos Cecília megijesztette rajongóit, mert tavaly október óta egyáltalán nem adott magáról életjelet a hivatalosnak szánt Facebook-oldalán.

A színésznő rengeteg aggódó levelet kapott,

ezért egy bejegyzéssel végre megnyugtatta rajongóit. A színésznő leírta, hogy minden rendben van vele, csak nagyom sokat dolgozik. „Drágáim! Vagyok, rengeteget dolgozom, szeretettel gondolok rátok! Kérdezzetek – felelek!”- írta.

Esztergályos Cecília megnyugtató bejegyzését követően több rajongó kommentben érdeklődött az egészségügyi állapotáról. „Kaptam egy értesítést, hogy 6583 követőm van, és nem kaptak rólam hírt, már nem tudom, mióta, és ezt válaszoltam, hogy szerencsére rengeteg munkám van, minden rendben.

de bírom és imádom” - mondta a színésznő a Borsnak. (Az mindenképpen érdekes, hogy a sok Facebook-felhasználó nem nézett körbe alaposabban a közösségi oldalon, hiszen könnyen megtalálhatták volna a színésznő személyes profilját, ahol jól látható, hogy folyamatosan posztol.) Esztergályos Cecília jelenleg a Maude és Harold, a Zserbótangó, a Hangemberek, a Négy meztelen férfi, a Sári bíró és a Mici néni két élete című darabokban játszik.