Sörrel és sétával gyógyul Orbán József

Barátai mindent megtesznek a tüdőrákkal küzdő Orbán József felépüléséért: videó
Vágólapra másolva!
Orbán József az orvosok szerint teljesen meggyógyult, de még nagyon le van gyengülve. A 100 Folk Celsius frontembere minden nap sétál azért, hogy megerősödjön, és időnként egy pohár sört is megiszik. A zenész újra színpadra szeretne állni, amint elegendő energiát érez magában. 
Vágólapra másolva!

Korábban megírtuk, hogy Orbán József tavaly ősszel tudta meg, hogy az agyában és a tüdejében is daganatos elváltozások vannak, azóta a kezelésnek köszönhetően sokkal jobban van. A 100 Folk Celsius zenekar frontembere délutáni sétája közben elmondta, hogy bár

a hónapokon át tartó kezelés miatt nagyon legyengült, nincs oka panaszkodni.

„Az orvosok szerint teljesen meggyógyultam, és a daganat is elmúlt, de én azért még nem érzem elég erősnek magam” - mondta a zenész a Blikknek, és séta után még egy pohár sört is megivott. „Nem akarok panaszkodni, mert jól megy a sorom. A szeretteim mellettem vannak, főznek rám mindennap, ráadásul Benkő Balázs barátom is támogat,

Nemigen van étvágyam, de a sertéshúst szívesen eszem, és egy pohár sör is legurul néha” - mondta Orbán József. A sétán kívül a zenész rendszeresen gyógytornázik, és szobabiciklizni is szokott.

Barátai mindent megtettek Orbán József felépüléséért Forrás: Mokka

„Muszáj mozognom, még akkor is, ha sokszor nehezemre esik. Húszféle gyógyszert szedek, amelyek sokszor kedvetlenné és erőtlenné tesznek, de próbálom megerőltetni magam.

a közönségemnek, de egyelőre nem érzek hozzá elég energiát, hogy színpadra álljak. Nagyon legyengített ez a hónapokon át tartó fekvés, teljesen elfáradtak az izmaim. Most az a legfontosabb, hogy megerősödjek!

nélkülük biztosan nem menne - mondta Orbán. Korábban azt is megírtuk, hogy Orbán József 15 éve élt együtt 25 évvel fiatalabb barátnőjével, aki szó nélkül hagyta el a rákkal küzdő zenészt. Azóta Orbán párja, Andrea visszatért hozzá, és azt mondta,

nem tűnt el, csak komoly problémái voltak, ezért egy hónapig nem tudta meglátogatni

a 100 Folk Celsius frontemberét. „Végre újra mellettem van a csajom, így sokkal könnyebbek a mindennapok” - mondta Orbán József.