Különleges meglepetéssel készült a Metallica a magyar közönségnek. Nem elég, hogy eljátszották a Tankcsapda A legjobb méreg című számát, de ráadásul az eredeti szöveggel, magyarul. A Tankcsapda zenészei azt mondták, hogy nincsenek szavak erre az óriási megtiszteltetésre. 

8 év után adott újra koncertet a Metallica Magyarországon, ez volt ahatodik magyarországi koncertjük.  Április 5-én a Papp László Budapest Sportarénában egy meglepetéssel is készültek a hazai közönségnek: nem elég, hogy eljátszották a Tankcsapda A legjobb méreg című számát, de mindezt eredeti szöveggel, magyarul csinálták.

A koncert közepén a Metallica frontembere, James Hetfield bemutatta zenésztársait, Robert Trujillo basszusgitárost és Kirk Hammett gitárost, majd egy rövid időre kettesben hagyta őket a színpadon. Trujillo és Hammett pedig

elkezdték játszani a Tankcsapda-számot, és Trujillo magyarul énekelt.

Lukács Laciékat meghatotta az óriási elismerés, Facebook-oldalukon azt írták még a koncert alatt, hogy erre nincsenek is szavak, később pedig megosztották a videót a két amerikai zenészről.