Sorra búcsúznak a sztárok Avicii-től

2018.04.20. 21:29

Miután bejelentették a svéd DJ halálát, sorra búcsúznak tőle, és fejezik ki tiszteletüket közösségi oldalaikon zenésztársai.

Avicii, Tim Bergling helyi idő szerint péntek délután halt meg Omán fővárosában, Maszkatban, 28 éves volt.

Steve Aoki Facebook oldaláln köszönt el barátjától. Nem hiszem el a híreket. Olyan nehéz ezt leírni. Nagy veszteség, nehéz veszteség. Hiányzol, drága barátom.

Barátja David Guetta összetörve emlékezett meg Avicii-ről.

Valami borzalmas ami történt. Mi elvesztettünk egy barátot, egy gyönyörű szívet, a világ pedig elvesztett egy hihetetlenül tehetséges zenészt. 

Calvin Harris a Twitteren köszönt el a dj-től. Pusztító hírek Avicii-ről, gyönyörű lélek, szenvedély és rendkívűl tehetség, sokkal több kellett volna még ebből.

 Túl fiatal és túl korán - irta Dua Lipa oldalán.

Istenem, ez valóban lesújtó hír, nagyon-nagyon szomorú hír Aviciiről, olyan fiatal volt...milyen tehetséges volt. Nyugodj békében- így búcsúzott Liam.

2016. augusztus 5-én készült kép Avicii svéd DJ-ről egy zenei fesztiválon Malmőben.Forrás: MTI/EPA/Björn Larsson Roswall

Nyugodj békében Avicii. A szívem a családoddal van - írta üzenetében Craig David.

Marshmello csupán annyit írt: Elfogytak a szavak... Könnyű pihenést testvér.

A halálának körülményeiről egyelőre nem lehet semmit se tudni. 

A család összeomlott és mindenkit arra kérünk, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben a nehéz időszakban- nyilatkozta Baron Diana a zenész szóvivője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK