Szexuális visszaéléssel vádolják az amerikai zenészt

2018.09.26. 14:47

Újabb híres énekest vádolnak szexuális visszaéléssel: a napokban több nő is azt állította, hogy BØRNS kihasználta és manipulálta. Az amerikai énekes-dalszerző tagadja a vádakat. 

Nemrég a Twitteren több nő is azzal vádolta a BØRNS néven ismert Garrett Clark Borns amerikai énekes-dalszerzőt, hogy egy szexuális ragadozó, aki több nőt is kihasznált. „Engem is bántanak és dühítenek azok a hamis állítások, amikkel vádoltak az elmúlt néhány nap a közösségi médiában. Az összes kapcsolatom legális volt és közös megegyezésen alapult” – írta a vádakra reagálva az énekes.

Egy nő szeptember 21-én azt írta a Twitteren, hogy BØRNS kihasználta. Egy koncerten ismerkedtek meg még 2015-ben, és sokat üzengettek egymásnak. Egyszer aztán az énekes felajánlotta, hogy találkozzanak egy italra, de végül a lakásán kötöttek ki. „Hirtelen megártott az ital, és ő ezt teljesen kihasználta.Miután minden megtörtént, bementem a fürdőszobába, és láttam, hogy vérzek. Sokkot kaptam, akkor jöttem rá, hogy mi is történt” – írta. A nő szerint BØRNS manipulálta, és elhitette vele, hogy fontos.

Egy másik nő azt írta, hogy csak 16 éves volt, amikor megismerkedett az énekessel egy zenei fesztiválon. BØRNS akkor felhívta a hotelszobájába, ahol először a lábát fogdosta, majd egyre feljebb nyúlt, és arra kérte, hogy készítsen magáról különleges képeket és videókat. A nő a Twitteren írt egy két évvel későbbi esetről is. „Leitatott, fogdosott, majd átmentünk a hálószobájába.Olyan dolgokat tett velem, amiket nem akartam, és fájt.Agresszív volt és irányított, nagyon féltem tőle” – írta.

Később hozzátette, hogy nem vádolja nemi erőszakkal, a szex közös megegyezésen alapult, csupán azzal, hogy erőszakosan bánt vele az ágyban, és négy éven keresztül kihasználta az énekes – írta a Pitchfork

Olvassa el a zenésszel készült, 2016-os interjúnkat. A szigetes fellépése előtt beszélgettünk vele:

BORNS: A fesztiválokon sosem tudhatod, mire számíthatsz

BORNS, a mindössze 24 éves amerikai zenész és énekes életében sok a nem hétköznapi vonás: kisgyerekként hivatásos mágusként dolgozott, jelenleg a természet lágy ölén, egy faházban lakik: a konyhája a szabad ég alatt áll. Dalszövegei költőiek és sokszor enigmatikusak. Rajongói...

további tartalmak a rovatból