Pink csillagot kapott a Hírességek sétányán

Pink
Los Angeles, 2019. február 6. Pink amerikai popénekesnő a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2019. február 5-én. Pink - polgári nevén Alecia Beth Moore - kapta a 2656. csillagot a sétányon. MTI/AP/Invision/Phil Mccarten
Vágólapra másolva!
Pink csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán: az amerikai énekesnő családja körében leplezte le az emléktáblát kedden.
Vágólapra másolva!

A háromszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő, Pink csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán. Pinket férje, az egykori motocross versenyző Carey Hart és gyerekeik, Willow Sage és Jameson Moon kísérte el az ünnepségre.

Pink, férje és gyerekeik az emléktáblánál Forrás: MTI/AP/Invision/Phil Mccarten

Az énekesnő azt mondta, „teljesen szürreális, hogy ilyen kitüntetést kapok”, aztán elmondta, hogy 23 évvel ezelőtt írta alá az első lemezszerződését, de

sohasem hitte, hogy ilyen karrierje lesz.

Pink, akinek 2017-ben jelent meg hetedik stúdióalbuma Beautiful Trauma címmel, márciusban ismét világkörüli turnéra indul, ami Európában érinti többek között Nagy-Britanniát, Franciaországot, Németországot, Lengyelországot és Svájcot. A Magyarországhoz legközelebbi állomás a július 24-ei bécsi koncert lesz.