Elindult a Magyarország 365 fotópályázat közönségszavazása

Vágólapra másolva!
Szerdán elindult a Magyarország 365 fotópályázat közönségszavazása. A győztesek egymillió forintos elismerésben részesülnek.
Vágólapra másolva!

Elindult szerdán a magyar kormány által meghirdetett Magyarország 365 fotópályázat közönségszavazása, melynek győztesei egymillió forintos elismerésben részesülnek. Minden előzetes várakozást felülmúlt a Magyarország 365 fotópályázat iránti érdeklődés: mintegy

17 ezer pályamű érkezett be

– mondta korábban Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. A szakmai zsűri már kiválasztotta a legjobb képeket, ez a válogatás pedig közönségszavazáson is részt vesz.

Magyarország 365 címmel fotópályázatot hirdet a kormány

Magyarország 365 címmel országos fotópályázatot hirdet a kormány az ország értékeinek bemutatására - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán Budapesten. A fotópályázatra három kategóriában lehet pályázni: táj és természet, épített és tárgyi örökség, városi és vidéki közösségi életképek. A zsűri tagjai neves szakemberek lesznek, elnöke Kaiser Ottó fotográfus.

A pályázat hivatalos oldalán november 30-ig bárki szavazhat a neki legjobban tetsző fotókra. Három kategóriában – táj és természet, épített és tárgyi örökség, valamint városi és vidéki közösségi életképek témában – lehet szavaszni. A közönségszavazás győztesei kategóriánként egymillió forintos elismerésben részesülnek. A szakmai zsűri visszajelzése alapján nagyon sokszínű anyag érkezett be, ami több oldalról bizonyítja, hogy Magyarországra sokféle okból lehetünk büszkék – mondta Dömötör Csaba.