Kiderült, hogy lefeküdtek egymással a Spice Girls tagjai

2019.03.26. 16:57

Az egyik Spice Girls-tag tátott szájjal hallgatta a tévéműsor felvételekor, hogy Mel B bevallotta, korábban lefeküdt a lánybanda egy másik tagjával. 

A Spice Girls egyik tagja, a most 43 éves Mel B egy tévéműsorban beszélt arról, hogy korábban még szex is előfordult a lányok között. Egész pontosan közte és Geri Halliwell között fordult elő ilyen. Az énekesnő nem magától beszélt erről órákig, hanem a műsorvezető Piers Morgan húzta ki belőle. Kérdés, mennyire volt ez megbeszélve előre. A lényeg, hogy Mel B bevallotta, hogy előfordult olyan, hogy ő és Geri Halliwell intim kapcsolatba kerültek.

A mennyiségi részletekről nem esett szó, de az elmondása alapján egyszer biztosan volt szexuális együttlétük. A dolog érdekessége még, hogy a Spice Girls egy másik tagja, Melanie C is jelen volt a stúdióban. Ő a közönség között ülve hallgatta a történeteket, és egyszer bele is szólt, hogy ez neki teljesen új. És mikor Mel B egy mosolygós bólogatással elárulja, hogy mi történt, egy pillanatra Melanie C-re vált a kamera, és az énekesnő valóban meglepettnek tűnik. Legalábbis a szája teljesen nyitva volt. Mel B a bólogatás után aztán hangosan mondja, hogy Geri „nagyon meg fog utálni ezért, mert ő most nagyon menő a vidéki házában és a férjével”. Aztán a végén ennyival üti el a dolog élét: „de hát ez csak a múlt”.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK