A rituálé, ami nélkül nincs Szandi-koncert

Szandi és Bogdán Csaba
Vágólapra másolva!
Május 19-én 20 órától a Szandi-Bogdán Csaba zenész házaspár, és a jogászból lett színész, SzélesFlóra lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témá-ban.
Vágólapra másolva!

Kicsi Lányból lett „Aranyos Mini Tini”, majd csodás édesanya, aki hol kitárja a sajátját, hol meg elrabolja mások szívét. Szandi idén kereken 30 éve tartó karrierjének talán szakmailag legfontosabb állomása a napokban megjelent huszadik nagylemeze, aminek minden titkát megosztják majd a hallgatókkal. A Sláger Témából kiderül, hogy férje, Bogdán Csaba mellett hogyan lett ő is a Bolond nyár címet viselő album több dalának zeneszerzője.

A jubileumi korongra felkerült egy különleges duett is,

méghozzá a házaspár 19 esztendős lányával, a gyönyörű Blankával. A Sláger Témá-ból megtudhatjuk majd, hogy mi az a különös és igazán romantikus rituálé, ami nélkül nem indulhat el egyetlen Szandi-koncert sem, ahogy azt is, hogyan ünnepeli az idei, duplán is jubileumi évet Szandi. Illetve, hogy folytatódhat-e két csodálatos, lassan felnőtté váló gyermekük, Blanka és Csaba művészi karrierje, meg persze az is, mit szól ehhez a „középső” gyermek, Domonkos.

Szandi, Bogdán Csaba és Kalmár Tibor Forrás: Origo

A Sláger Téma második órájában, 21 órától a végzős színésznő, Széles Flóra lesz a vendég. Akit kereken 10 éve még elutasítottak a Színház- és Filmművészeti Egyetem felvételijén,

mondván, hogy túlságosan szép,

de még nem érett a színészmesterségre. Dacból elvégezte a jogi egyetemet, időközben a Szegedi Nemzeti Színház, majd a Vígszínház színpadán bontogatta szárnyait. Másodjára viszont egyből felvették a Színműre, ahol idén végez. De már befutott színésznőként, hiszen tavasszal megkapta a Carousel – Liliom musical női főszerepét az Operettszínházban, a napokban pedig az Egri csillagok-musical gigantikus előadásában debütál az Arénában, Vicuska szerepében.

Széles Flóra és Kalmár Tibor Forrás: Sláger FM

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában a Venczel Verával készült interjút hallgathatjuk meg újra. Venczel Vera életében triplán is fontos a hűség, hiszen ötven esztendeje választotta mesterségéül a színészetet, és ugyanúgy 1968 óta tagja a Vígszínház társulatának, míg férjének, Czapp György képzőművésznek is lassan félszáz esztendeje fogadott örök hűséget. A Magyar Filmakadémia életműdíjával kitüntetett színésznő

felfedi, hogy minek köszönhetően válhatott a magyar filmtörténelem talán legjelentősebb alkotásává Várkonyi Zoltán és Nemeskürty István legendás filmje.

Szó lesz majd arról is, hogy áldás vagy netán béklyó Vicuska szerepe Venczel Vera számára. A művésznő színházi és filmes pályafutásának legendás szerepeiről is mesél, de még arról is, miben különböznek a most pályakezdő színészek az ő aranygenerációjától. A Jászai Mari-díjas színésznő a Sláger Témá-ban elárulja majd azt a receptet is, hogy mi vezet a színészmesterség talán legnagyobb elismeréséhez, a Halhatatlanok Társulatához. A legendás színházi rendező, Pártos Géza tanításaiból építkezve még élet- és karrierfilozófiáját is megosztja a Sláger Téma Extra hallgatóival.

Venczel Vera és a műsorvezető Forrás: Sláger FM

2019. május 19-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Szandival, Bogdán Csabival, Széles Flórával, Venczel Verával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!