Hologramturnéval szeretnék újra turnéra küldeni a 7 évvel ezelőtt meghalt Whitney Houstont. Az akciót korábban ki nem adott dalokból összeállított lemezzel is megtámogatják. 

7 év telt el Whitney Houston halála óta, de úgy tűnik, a közeljövőben egyre többször lehet majd találkozni az énekesnő zenéjével. Egykori menedzsere és sógornője, Pat Houston egy interjúban árult el részleteket arról, mire készülnek a Houston-hagyatékkal. A legnagyobb dobás, ami már biztosan körvonalazódik, egy hologramturné lesz.

Whitney HoustonForrás: AFP

A cél az, hogy minden komolyabb slágerének előadását meg tudják így mutatni. A színpadon Houston hologrammásán kívül a régi zenészei lennének, akik között, a doboknál ott van a testvére is, azaz Pat Houston férje – írja a The New York Times. A nő az interjúban elmondta, hogy az elmúlt 7 év az érzelmekről, a gyászról szólt, és most a stratégiának jött el az ideje. Állítólag a múlt héten szerződést kötöttek egy céggel, aki óriási összegért vállalta, hogy feléleszti Whitney Houstont, azaz beindítja az üzletet. A hologramturnét egyébként egy olyan lemezzel támogatják meg, amin Houston korábban ki nem adott dalai lesznek, de tervben van egy, a Broadwayre szánt musical is.