Minden eddiginél nagyobb fellépők lesznek a Balaton Sound Boat Partyján

Boat Party Balaton Sound
Vágólapra másolva!
Minden eddiginél komolyabb lineuppal fut ki a Balaton Sound hajós bulisorozata, a Boat Party.
Vágólapra másolva!

Az idei Balaton Sound Boat Partyja minden eddiginél komolyabb lineuppal fut ki. A fesztivál ideje alatt minden nap erősen limitált Boat Partykon szórakozhatnak azok, akik a fesztivál területén található programdömpingnél is többre vágynak.

Különleges, nappali szettekkel lép majd fel a techno és house szcéna élvonala:

Dubfire, Hernan Cattaneo, Matador, Monika Kruse, Alle Farben és egy extra drumandbass bulival a Hybrid Minds is.

A kétszintes katamarán a sztárfellépők mellett idén is elsőosztályú hangrendszerrel, koktélbárral és chill területtel is várja a látogatókat. A hajó a siófoki Bahart kikötőből indul (mert Zamárdiban nincs, olyan kikötő, ami tudna fogadni ekkora hajót).

Paneldizájn, dupla törzs és diszkó a magyar tengeren

A második világháború után a tó fenekéről kellett előhalászni szinte a teljes flottát, de a tömegek nyaraltatásával együtt újra fejlődésnek indult a balatoni hajózás: jöttek az alumínium vízibuszok, fokozatosan megújultak a tihanyi kompok. Negyven évvel ezelőtt pedig igazi csodabogarat terveztek a magyar tengerre, dupla hajótesttel és kockaházra emlékezető felépítménnyel.

A fesztivál és a siófoki kikötő között ingyenes transzferbusz szállítja boatpartyzókat. A jegyeket egy ideje árusítják, a férőhelyek több mint 65 százaléka már elkelt. A hajó kapacitása kevesebb mint 300 fő.