Demjén Ferenc újra zenél

2019.09.30. 11:00

Rendszeresen jár rehabilitációs kezelésekre, és délutánonként már leül a zongorához, mert tervezi a decemberi koncertjének programját Demjén Ferenc.

Demjén Ferenc egy ideje már dióspusztai birtokán gyógyul. Egyik ismerőse számolt be a Blikknek Demjén állapotáról: „Rózsi egyre jobban érzi magát, dióspusztai birtokán gyógyul, hétköznaponként mozgásszervi rehabilitációra jár. Már olyan jól van, hogy újra zenél.  Énekli a kedvenc dalait és zongorázik. Készül a visszatérésre, a decemberi nagykoncerten szeretne újra színpadra állni.” Állítólag nagyon sokat lendített a kedélyállapotán, hogy szeptember eleje óta otthonában töltheti az idejét. A birtokán sokat mozog, sétálgat, lépcsőzik, olvas, tévézik, zenét hallgat, sőt, egy ideje már zenél is. A napokban töltött fel képeket az Instagram-oldalára, amiken a zongorája mellett látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Fújom a dalt”

Demjén Ferenc (@demjenferenc_official) által megosztott bejegyzés,

„Fújom a dalt” – írta a két kép mellé Demjén Ferenc, akinek öt hónappal ezelőtt volt agyérgörcse. A csípőkorrekciós műtétje utáni kontrollra készült, mikor egyre rosszabbul lett, végül kihagyta a kontrollt, kórházba vitték, és kiderült, hogy agyérgörcse volt. Egy ideig mesterséges altatásban tartották, utána volt intenzív osztályon, majd egy rehabilitációs intézetbe küldték.

további tartalmak a rovatból