Sorozatszerepeiről beszélt Cserpes Laura

Cserpes Laura Sláger Téma
Vágólapra másolva!
Január 12-én 20 órától Cserpes Laura énekesnő, színésznő és Gömöri András Máté színész, testépítő lesz a Sláger Téma vendége.
Vágólapra másolva!

Cserpes Laura a családi cég helyett az énekesnői és színésznői karriert választotta. A kétezertízes évek elején tehetségkutatókban és dalversenyeken hódította meg a rajongóit.

Eddig két nagylemeze és vagy húsz videóklipje jelent meg.

Dalai mind-mind életének egy-egy fontos állomását, korszakát örökítik meg. Lelkének-szívének egy-egy apró mozaikdarabjaként amolyan zenés naplóként szolgálnak.

Cserpes Laurának eddig két nagylemeze és húsz videóklippje jelent meg Forrás: Sláger Téma

Hogy filmszínészi karrierjét mivel kezdte Cserpes Laura, illetve

jöhet-e a Korhatáros szerelem után egy újabb sorozatfőszerep,

kiderül a műsorból. Ahogy az is, legújabb dala, a Kismadár, és a hozzá készült videóklip miért duplán karrierfordító az életében, valamint, hogy a hűségről és a hazaszeretetről szóló sláger milyen különleges duettet is hozott az énekesnő számára.

Inspiráló apatest

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Gömöri András Máté színművész, profi testépítő lesz vendég, aki már 12 évesen szerepet kapott a Miskolci Nemzeti Színházban, hogy aztán mégis műszaki szakközépiskolát végezve, kissé kanyargós utat választva jusson el a világot jelentő deszkákig.

Kilencedik esztendeje láthatjuk őt az Operettszínházban,

hogy milyen darabokban, hamarosan kiderül.

Gömöri András Máté már 12 évesen szerepet kapott a Miskolci Nemzeti Színházban Forrás: Sláger Téma

A musicalek mellett prózai előadásokban is szerepel. Így a december közepén bemutatott Félőlényben is, amelynek titkaiba szintén beavatja majd a hallgatókat. Gömöri András Máté még azt is elárulja, hogyan inspirálta őt egykori, vérbeli apateste arra, hogy végül a világbajnokságot megcélzó profi testépítő váljék belőle.

Négy évtizedes színpadi karrier

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Rátonyi Hajnival készült beszélgetés lesz újra hallható. Aki elárulja majd milyen gyerekkora volt a legendás színész, konferanszié Rátonyi Róbert lányaként. Vagy mit jelentett a rendezőgéniusz Kazimir Károly osztályában végezve, szinte még színművészetisként az örök klasszikussá vált Abigél sorozatban főszerepet alakítani.

Rátonyi Hajni mesél négy évtizedes színpadi karrierjéről Forrás: Sláger Téma

Rátonyi Hajni mesél több mint négy évtizede íródó színpadi karrierjéről is, így legendás kabarészerepeiről, de operettekről, musicalekről is beszél majd.

2020. január 12-én 20-23 óra között ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Cserpes Laurával, Gömöri András Mátéval, Rátonyi Hajnival, valamint a házigazda Kalmár Tiborral.