Jordán Adél nevetséges LMBTQ-propaganda bejelentésre készül

Jordán Adél, Veiszer Alinda
Jordán Adél Veiszer Alinda műsorában érzékenyített
Vágólapra másolva!
Mélyinterjúnak tettetett beszélgetésben jelentette be Jordán Adél, a Katona József Színház színésznője, hogy hamarosan, úgy másfél hét múlva bejelent majd valamit, mert meg kell szólalnia a melegeket érő állítólagos inzultusok miatt. A volt indexesek Telex nevű blogja által idézett videóbeszélgetésben a színésznő azt is elmeséli, hogy nem várt gyermek volt. Úgy tűnik, tudatosan felépített propagandáról van szó, amikor a gyermeket nevelő, elvált színésznő, a klasszikus családmodell ellenpontjait sorakoztatja, az elfogult baloldali Veiszer Alindának, amelyet aztán a régi indexesek blogja idéz.
Vágólapra másolva!

Vajon mit fog bejelenteni Jordán Adél színésznő, aki egy olyan interjúban próbálta kíváncsivá tenni a hallgatókat amelyben a homoszexuálisokról, az LMBTQ-ról és a gyermekvédelmi törvényről volt szó? Lehetnek sejtéseink.

A baloldali blog hosszasan idéz a Veiszer Alindával folytatott zavaros beszélgetésből, amelyben arról van szó, hogy a színésznőnek meg kell-e szólalnia a melegek védelmében az állítólagos (valójában természetesen nem létező) gyűlölet ellen? (Veiszer- és Telex-nyelven: bele kell állnia...)

A Telex szerint ez a zavaros párbeszéd zajlott le:

"Szerintem mindenképpen. Velem most fog történni egy olyan, hogy ebbe bele is állok. Addig nem is szeretnék róla beszélni.
– Hú, de rejtélyes. Mit csinálsz?
– Semmit, csak egy, egy... De hát ez legyen a...
– Egy darabról beszélünk, egy perfor...
– Nem, ez nem darab, csak az én saját arcom és a saját véleményem erről a dologról.
– Erről?
– Igen, konkrétan.
– Jó, meglátjuk, hogy mit fogsz mondani. Tehát akkor érzed szükségét, hogy beleállj?
– Igen. Mindenképpen. Nagyon is.
– És elmondasz bármit, ami kábé elmondható arról, hogy mit fogsz mondani? Bármi, ami...
– Nem, mert még nem tudom.
– Akkor azt, hogy miről akarsz mondani?
– Tulajdonképpen a saját életemről. És azon belül nyilván érintek majd témákat. (...)"

Vagyis - bár még nem tudja, mit mond - de

a szövegkörnyezetből egyértelmű, hogy valamifajta LMBTQ-propagandáról lesz szó, ebbe fog "beleállni". Csak még ki kell találnia, mit mondjon. El lehet képzelni, mennyire nevetséges - és mennyire hamis - próbálkozás lesz.

Az interjú közepén Jordán Adél arról is beszél, sokáig zavart személyiség volt, pszichológushoz is járt és szerinte ennek hátterében az áll, hogy szülei - a Karácsony Gergely 99 Mozgalmában résztvevő Jordán Tamás színész és Lázár Kati színésznő - valójában nem akarták őt és abortuszra is készültek. Az LMBTQ-propaganda elfogadása után, mintegy magától értetődően csap át a beszélgetés a klasszikus család létjogosultsága elleni támadásba, így aztán az egyébként őszintének mutatni akart vallomás, meglehetősen reklámszagúra sikeredett.

Pontosan úgy fest, mintha az LMBTQ-propaganda és az érzékenyítő kampány része, a normalitás elleni akció lenne Jordán Adél vallomása.

A baloldali direkt propagandagyanút tovább erősíti Veiszer Alinda személye, a műsorvezető politikai elfogultságát nem kell magyarázni. Közös műsorszerűsége van Alföldi Róbettel, jellemzően a baloldalhoz köthető alkotókat szólaltatja meg, a Simicska- féle HÍR TV-ben volt önálló műsora, de a Katona József Színházban is moderált meglehetősen sajátos kulturális vitákat.

A szóban forgó interjú végén egyébként Jordán Adél Gothár Péter zaklatási ügyére is kitér és kiáll a több színésznőt szexuálisan próba közben zaklató Gothár mellett. A színésznő azt állítja, nagyon hiányzik neki, hogy a rendező nincs már a színházban.

A tudatosan felépített érzékenyítő propagandában érezhetően beharangozza a jövő heti bejelentését.