Leslie Mandoki és a legnagyobb világsztárok köszöntötték Európa legnézettebb tévéshow-ját - videó

Mandoki Soulmates Koncert, Budapest,  2021.08.21., Mike Stern, Al di Meola, Leslie Mandoki
Mandoki Soulmates Konzert; Budapest, Hungary; 21.08.2021; Leslie Mandoki
Vágólapra másolva!
Európa és a világ legnézettebb televíziós showműsora a németországi Wetten Dass című műsor, amely pontosan negyven éve indult. A műsorvezető, Thomas Gottschalk 1987 óta vezeti a show-t. Ebből az alkalomból a legnagyobb világsztárok ünnepelték az egyedülálló műsor születésnapját, köztük Leslie Mandoki és zenekara, a Soulmates is. 
Vágólapra másolva!

A Mandoki Soulmates egy régi, 1997-es Wetten Dass-felvétellel emlékezett meg a világhírű műsor születésnapján. Ez volt az egyik legemlékezetesebb fellépése a zenekarnak a műsorban, ugyanis éppen ezen a napon jelent meg a MANDOKI "People In Room No.8" című albuma, amelyből a műsorban játszottak el egy dalt. Leslie Mandoki zenésztársai - barátai - voltak a showműsorban Chaka Khan, Nik Kershaw, Peter Maffay, Jack Bruce, Ian Anderson, Bobby Kimball és David Clayton-Thomas. A műsorba egyébként ezenkívül is számos alkalommal meghívták Leslie Mandokit, aki fellépett többek között Phil Collinsszal vagy Lionel Richie-vel is.

A műsor fő attrakciója a fogadás: hétköznapi emberek felajánlják, hogy valamilyen szokatlan és nehéz feladatot hajtanak végre. A fogadások között hírességekkel beszélget a műsorvezető, és a világ legnagyobb zenészei lépnek fel. A show története alatt többek között olyan magas rangú művészek előadásait láthatták a nézők, mint Michael Jackson, Madonna, Whitney Houston, Joe Cocker, Christina Aguilera, Mariah Carey, Robert Plant, Status Quo, Luciano Pavarotti, Celine Dion vagy Tina Turner.