Megszólalt balesete után Eszenyi Enikő - videó

Eszenyi Enikő
A Játékszín legújabb bemutatója Szikora János rendezésében a CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! Budapest, Magyarország. 2023.02.22. (fotó.: Trenka Attila) A képen.: Eszenyi Enikő,Image: 757778491, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Eszenyi Enikő
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban megírtuk, baleset érte új darabjának próbája közben Eszenyi Enikőt. A baleset után most először üzent a színésznő a rajongóinak - írta a Blikk. 
Vágólapra másolva!

A Játékszín február 22-i fotóspróbája történt az eset, a Csodálatos vagy, Júlia! főszereplője, Eszenyi Enikő jelenet közben elcsúszott és eltört a csuklója.

A kiérkező mentősök gyorsan a helyszínre siettek, ahol ellátták a művésznőt, majd a

kórházba szállították és megműtötték.

A színésznő egyik kollégája úgy nyilatkozott a történtekről, hogy Eszenyit nagyon megviselték a történtek, és akár több hét is lehet, mire felépülhet.

Eszenyi Enikő a balesete után most először szólalt meg nyilvánosan, és a Facebook-oldalán üzent a követőinek.

"Sziasztok! Itt vagyunk a Műcsarnokban. Most csoportot fogok vezetni egy kiállításon. Szeretném megköszönni azt a sok támogatást, szeretetet, amit kaptam az utóbbi napokban szerda óta. Hálás vagyok, hogy ennyien írtatok, és aggódtatok értem. Nagyon boldoggá tett, és segített a gyógyulásban" - mondta a videóban.