Johnny Depp Alice Cooperrel jön Budapestre, ezt üzenték a magyaroknak - videó

Hollywood Vampires, Alice Cooper, Johnny Depp
ISTANBUL, TURKIYE - JUNE 10: The Hollywood Vampires, consisting of American actor Johnny Depp (L), rock artists Alice Cooper (R) and Joe Perry (not seen) gives concert at the Life Park Istanbul on June 10, 2023 in Istanbul, Turkiye. (Photo by Erhan Sevenler/Anadolu Agency via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Kirobbanó, eget-földet rengető show-val érkezik Budapestre a Hollywood Vampires, ígéri a szervező, ,,A világ legjobb bárzenekarának" nevezett amerikai szupercsapat, a legnagyobb ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper frontember mellett Johnny Depp, Tommy Henriksen, valamint az Aerosmith's szólógitárosa, Joe Perry zenél az együttesben. A banda július 18-án a Budapest Sportarénában lép fel.
Vágólapra másolva!

A Hollywood Vampires nem kisebb helyszínen, mint a Yorkshire-i tengerparton, az Egyesült Királyság legnagyobb, erre a célra épített szabadtéri koncertarénájában lépett fel szerda este, a turné pedig tovább zakatol szerte Európában, Budapestet is útba ejtve.

A banda 2019-ben jelentette meg a legutóbbi, Rise című stúdió albumát és – miként állítják – „véresen komoly" lázadó dalaikkal tisztelegnek a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaik előtt. A 2020-ra tervezett turnéjukat az ismert okok miatt el kellett halasztaniuk, de amint lehetőség nyílt ismét elkezdtek közösen zenélni. Az együttes nagy rajongója a klasszikus brit rock 'n' rollnak, a The Who, a Led Zeppelin, David Bowie, a Motörhead és egyéb klasszikusokkal fűszerezik meg a repertoárt.

A Hollywood Vampires 2023-as turnéja előtt a frontember, Alice Cooper így nyilatkozott:

Joe Perry hozzátette:

The Doors, a Love, az AC/DC és a többi klasszikussal, valamint természetesen Alice Cooper és Aerosmith slágereivel a Hollywood Vampires-t 2018-ban a „legjobb előadásnak" választották a londoni Wembley Arénában.

A banda július 18-án a Budapest Sportarénában játszik, Alice Copper és Joe Perry külön üzentet is küldött a magyar rajongóknak:

A Hollywood Vampires előtt magyar előzenekar lép fel, a Decadancer. Tagjai, Ficzkó András, Mátyás Attila, Fűzfa (Pocky) Zoltán és Gerő Balázs hosszú zenei múltra és tapasztalatra tekintenek vissza a zeneiparban.