Két orosz rádióban is játszák azt a dalt, mely Vlagyimir Putyin orosz elnököt dicsőíti, de a rádiósok nem tudják honnan származik a felvétel. A popszám énekesnője - a dal szerint - arra vágyik, hogy végre találjon egy Putyinhoz hasonlóan erős és igaz férfit.

Putyin elnököt bálványozó dal a legújabb sláger Oroszországban. A dalt két rádió is játsza, de nem tudják, honnan származik a felvétel. A popzenekar énekesnője - a dal szerint - arról álmodik, hogy végre talál egy olyan férfit, mint Putyin. Elege van a részeges és verekedős fiúkból, egy erős és igaz férfire van szüksége, pont olyanra, mint Putyin - így szól az eddig ismeretlen zenekar felvétele. 

Néhányan feltételezik, hogy a zeneszám ötlete is a Putyin népszerűsítésén dolgozó csapattól származik. Sokat dolgoztak azért, hogy Putyin elérje a mostani, 70 százalékos népszerűségi mutatót, és néhány ötletük önálló életre kelt: léteznek már Putyin márkájú órák, de nemsokára piacra dobják a Putyin paradicsomot is. Az orosz elnök azonban visszautasította, hogy Putyin-kultusz van kialakulóban Oroszországban.