Utast gyilkoltak meg egy kanadai távolsági buszon

Vágólapra másolva!
Látszólag minden ok nélkül, az elborzadt utasok szeme láttára, közel félszáz késszúrással megölt, majd lefejezett egy utast egy férfi a kanadai Edmonton és Winnipeg közti távolsági buszon szerda este.
Vágólapra másolva!

A tettes a magasba emelte a levágott fejet, hogy a buszban mindenki jól lássa, majd hozzálátott a tetem feltrancsírozásához. A rendőrség egyelőre semmit sem közölt arról, hogy mi lehet a bizarr, hátborzongató gyilkosság indítéka.

Egy szemtanú azt nyilatkozta, hogy a tettes 40-50-szer szúrt bele a mellett ülő 19 év körüli férfiba, majd egy nagyobb késsel elvágta a nyakát.

A szemtanú szerint a két férfi nem együtt szállt fel, eleinte nem is egymás mellett ültek, s a gyilkos hidegvérrel végzett áldozatával a busz szörnyülködő utasainak szeme láttára.

Az útját megszakító autóbusz sofőrje a szemtanúval és egy másik utassal közösen akadályozta meg, hogy az utasokkal együtt a tettes is elhagyja a járművet a rémtett után.

A hatóságok egyelőre csak annyit közöltek, hogy elborzasztó voltát tekintve a bűncselekmény valószínűleg példa nélküli Kanada történetében.

A horrorbusz 37 utassal az Alberta tartományban fekvő Edmontonból tartott Winnipegbe, Manitoba tartományba.