Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Négy embert lőtt le egy ámokfutó Morvaországban

Vágólapra másolva!
Négy embert ölt meg vasárnapra virradóra egy ámokfutó Észak-Morvaországban, majd saját maga ellen fordította fegyverét, és életveszélyesen megsebesítette magát - közölte a cseh rendőrség. Elképzelhető, hogy a gyilkosság hátterében szerelmi csalódás áll, mivel az egyik áldozat a támadó volt barátnője volt.
Vágólapra másolva!

A tragédia a cseh-lengyel határon fekvő Karviná városhoz közeli Petrvadl településen történt. A helyi vendéglőben családi ünnepség volt, amikor fél 2 körül egy 24 éves fiatalember rontott be a terembe. Azonnal lövöldözni kezdett, és a helyszínen agyonlőtte volt barátnőjét, annak apját és anyját, valamint egy másik férfit, aki az előbbiekkel egy asztalnál ült. Valószínű, hogy a lány új barátja volt a negyedik áldozat. Mind a négy ember azonnal életét vesztette - közölte a cseh rendőrség.

Az idegen állampolgárságú támadó ezután saját maga ellen fordította pisztolyát, de a lövés nem volt halálos. A gyilkost életveszélyes állapotban kórházba szállították. A gyilkosság indítóoka egyelőre ismeretlen, de valószínű, hogy szerelmi csalódás áll a háttérben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről