Negyven év után készült újabb kép Charles Mansonról

Vágólapra másolva!
Kopasz, ősz szakállat visel, és egy horogkeresztet tetováltak a homlokára - így néz ki a legendás sorozatgyilkos Charles Manson. Negyven éve nem készült róla fotó. Jelenleg életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, mert társaival megölt hét embert.
Vágólapra másolva!

Kaliforniai börtönvezetők nyilvánosságra hoztak egy új fényképet a sorozatgyilkos Charles Mansonról. A 74 éves Manson kopasz, és sűrű ősz szakállat visel. Az Independent című lap beszámolója szerint Manson önszántából is újított kinézetén: egy horogkeresztet tetováltak a homlokára.

A Corcoran Állami Börtönben szerdán végezték el a fogvatartottak aktáinak szokásos frissítését, ennek során készítettek fotót Mansonról is, aki hét ember meggyilkolásában való részvételéért tölti életfogytig tartó szabadságvesztését. Mansonról 40 éve nem készült fénykép az Independent szerint.

A kultikus alakká vált Mansont először 1969-ben halálra ítélték Sharon Tate színésznő, valamint négy másik ember megöléséért. Manson mellett négy vádlott-társát is elítélték. Halálos ítéletüket 1972-ben változtatták át életfogytig tartó börtönbüntetésre, amikor több államban beszüntették a halálbüntetést.