Súlyos liftbalesetben meghalt egy amerikai reklámcég alkalmazottja New Yorkban

Vágólapra másolva!
Egy New York-i irodaház liftjének ajtaja becsípte egy nő lábát, elindult, majd beszorult két emelet közé. A nő szörnyethalt, a fülkében vele együtt utazó két másik ember sokkos állapotban került kórházba.
Vágólapra másolva!

Egy nő meghalt, miután egy New York-i lift ajtaja odazárta a lábát, felhúzta magával, majd leejtette - írja internetes oldalán a BBC brit közszolgálati médium.

A rendőrség szerint a Madison Avenue-i irodaházban működő reklámügynökség alkalmazottja épp be akart lépni a liftbe, amikor az ajtaja odazárta a lábát. A lift elindult, és húzni kezdte a nőt, aki aztán belehalt a balesetbe.

A liftben még két ember volt a nőn kívül, ők nem sérültek meg, de a megrázkódtatás miatt kórházban ápolják őket - írja a BBC. A rendőrség szerint a baleset helyi idő szerint délelőtt tízkor történt, de az orvosok nem tudták azonnal megvizsgálni a nő holttestét, mert beragadt az első és a második emelet közé. Végül a beszámoló szerint egy óra múlva tudták távolítani a testet a két emelet közül.

A híres New York-i Madison Avenue-n lévő épület a Young and Rubicam nevű reklámcég irodaháza. A cég a baleset után közölte, hogy a szerencsétlenül járt nő a Young and Rubicam új üzleti tartalmak igazgatója volt.