Holtan találhatták meg a vadőrgyilkost az USA-ban

Vágólapra másolva!
Feltehetően holtan találták meg az USA egyik nemzeti parkjában azt az iraki veteránt, aki ellen egy lövöldözés és egy vadőr lelövése miatt indítottak hajtóvadászatot. A fegyveres miatt lezártak egy nemzeti parkot Washington államban.
Vágólapra másolva!

A rendőrök szerint holtan találták meg azt az iraki veteránt, akit azzal gyanúsítottak, hogy vasárnap lelőtt egy vadőrt az Egyesült Államok Washington államában található Mount Rainer Nemzeti Parkban. A 24 éves Benjamin Colton Barnesról azt feltételezik, hogy egy szilveszteri mulatságon történt lövöldözéshez is köze volt. A fegyveres férfi ellen, aki két vadőrre is rálőtt, hajtóvadászatot indítottak, és lezárták az egész nemzeti parkot.

A rendőrök egy arccal a hóban fekvő holttestet találtak, amelyről azt feltételezik, hogy Barnes lehet, de még nem erősítették meg a személyazonosságát.

A férfinak hétfő reggel kellett volna megjelennie egy kihallgatáson, mert szilveszterkor a közeli Seattle-ben egy partin négy embert megsebesített lőfegyverrel. A BBC szerint feltehetően poszttraumatikus stressz szindrómában szenvedett.