Agyonlőtte magát a texasi tömeggyilkos

Templom, Texas, lövöldözés
Sutherland Springs, 2017. november 5. Seriff helyszínel a dél-texasi Sutherland Springs település baptista templománál, ahol egy fegyveres tüzet nyitott a jelenlevőkre 2017. november 5-én. A merényletben több mint húszan életüket vesztették és legalább ugyanannyian megsebesültek. Az elkövető meghalt. (MTI/AP/Austin American-Statesman/Nick Wagner)
Vágólapra másolva!
Joe Tackitt Wilson megyei seriff a CBS amerikai televíziónak azt mondta, önkezével leadott lövés végzett azzal az amerikai ámokfutóval, aki 26 embert megölt egy texasi baptista templomban.
Vágólapra másolva!

Tackitt a televízió hírműsorában megerősítette, hogy tűzpárbaj volt a lövöldöző és két felfegyverzett állampolgár között a vérengzést követő autós üldözés során.

- mondta a seriff.

Seriff helyszínel a dél-texasi Sutherland Springs település baptista templománál, ahol egy fegyveres tüzet nyitott a jelenlevőkre 2017. november 5-én Forrás: MTI/AP/Austin American-Statesman/Nick Wagner

A dél-texasi Sutherland Springs templomában vasárnap délben lövöldözött az ámokfutó, halálos áldozatainak száma 26, a sebesülteké pedig meghaladja a harmincat. A támadó - egy egykori katona - tettének indoka egyelőre nem ismert.