Hajánál fogva húzott maga után egy zsidó embert egy migráns Párizsban

Vágólapra másolva!
Kegyetlenségében példátlan, de a jelenségét önmagát nézve tipikus antiszemita támadás történt kedd este Párizsban, nem sokkal este 9 óra után. (Párizsban nagyjából este 10 óráig nyáron még világos van, tehát nem egy éjszakai városra kell gondolni.) Egy 19 éves, észak-afrikai migráns egy 69 éves zsidó embert leütött és megkínzott. A hirt a BNVCA nevű, antiszemitizmus ellen küzdő francia szervezet tette közzé.
Vágólapra másolva!

David C: 69 éves párizsi férfi kippában éppen a huszadik kerületi zsinagógából jött ki. Egy 19 éves migráns hátulról leütötte, a földön fekvő idős embert össze-vissza rugdosta, majd a hajánál fogva a járdán maga után húzta. Közben azt rikácsolta: Allah Akbar, éljen Hitler, halál a zsidókra!

Az idős ember szerencséje, hogy voltak szemtanúk, a rendőrök megérkeztek, a bűnözőt pedig elfogták. Azonban egy nappal később a pszichiátriára vitték.

Az antiszemitizmus ellen küzdő francia szervezet (BNVCA) felháborodott hangú sajtóközleményt jelentetett meg, amiben azt írják, hogy az észak-afrikai antiszemita támadóhoz hasonló társai mindig megússzák, és nem megoldás, hogy mentális problémákra hivatkoznak. Erre való hivatkozással nem lehet bármit megbocsátani.