Saját blogján kezdett szánalmas magyarázkodásba Soros fia

Alexander Soros
Vágólapra másolva!
Alex Soros az amerikai rendőrséget megszégyenítő gyorsasággal leleplezte, hogy kik küldhettek csőbombát az apjának és az általa felvásárolt párt vezető személyiségeinek. A dollármilliókat elszóró partiarc szerint Donald Trump és Orbán Viktor a hibás. A sorosi paranoia szerint persze kik mások is lehetnének. A meglehetősen dedós érvelést hazánkban – milyen meglepő – a bevándorláspárti spekuláns blogoldala szállította a nagyérdeműnek meglehetősen nagy terjedelemben, és minő meglepetés, mindenféle kritika és kekeckedés nélkül. 
Vágólapra másolva!

Így legyen ötösünk a lottón! Az elmúlt 48 órában több, az amerikai Demokrata Párthoz köthető személy, köztük a pártot gyakorlatilag felvásárló Soros Györgynek küldtek csőbombát.

A hatóságok még senkit sem gyanúsítanak, de a migrációt támogató amerikai tőzsdespekuláns fia máris előállt a feltételezett felelősökkel.

Ki nem találnák a megfejtést: Orbán Viktor és Donald Trump politikája.

A milliárdos csemete – aki szívesen költ el egy este dollármilliókat barátai társaságában – teóriája természetesen meglehetősen kóros. Azonban még mielőtt ezen a vonalon továbbmennénk, érdemes egy kicsit megnézni, milyen bornírtságokat vetett papírra a kis Soros.

Alex Sorost maga Benjamin Netanjahu cáfolja

Alex szerint „a felelősség az egyes fanatikusoké, akik ilyen akciókat kitalálnak, akik a családomra és Obama és Clinton családjára támadnak, de mindez nem elválasztható attól a politikai démonizálástól amit ma megélünk”. Majd pedig közli, hogy 2016-ban valami megváltozott, miután Donald Trump engedte, hogy olyan fajgyűlölő és antiszemita figurák támogassák, mint David Duke, és kampányában globalista összeesküvőként ábrázolta Sorost a FED és a Goldman Sachs fejeivel együtt.

Alexander Soros, az amerikai tőzsdespekuláns fia a rendőrséget megszégyenítő gyorsasággal állt elő, hogy kik küldhették a csőbombát a demokratapárti politikusoknak Forrás: Origo

Ezután Orbán Viktort hozza fel példaként, aki ezen felbuzdulva antiszemita poszterkampányt folytatott apja ellen, kitapétázta vele Budapest villamosait, mint aki migránsokkal akarná elárasztani Magyarországot. Soros Alex rágalmait egyébként maga Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök cáfolta, aki szerint nem volt antiszemita kampány Magyarországon, sőt a zsidók békességben és nyugalomban élhetnek Budapesten. Nem úgy, mint Nyugat-Európában.

A kis Soros magvas gondolatait nem meglepő módon elsőként a milliárdos blogja tálalta meglehetősen nagy terjedelemben. A feltűnő gyorsaság azért is meglepő a hazai fake news gyártól, mivel az amerikai rendőrség egyelőre senkit sem gyanúsít az esetekkel. Talán érdemes lett volna megvárni a vizsgálat végét, és az esetleges tettes kézre kerítése után ítéletet hirdetni? Persze ez a hazai fake news gyárat nem érdekli, a lényeg, hogy politikai ellenfeleiket próbálják meg ütni valótlan hírekkel.