Brad Pitt, Ronaldo és Növényi: mind megjárták idén bíróságot

Angelina Jolie a műtét utáni első nyilvános megjelenésén (Brad Pitt-tel a Z világháború londoni premierjén 2013. június 2-án)
Vágólapra másolva!
A hírességekről gyakran gondolják azt, hogy bármit megtehetnek. Csakhogy ez nem így van, ha valamit elkövetnek, ellenük is eljárás indul. 10 híresség ügyét szedtünk össze, akik idén álltak bíróság elé. Van, akit már el is ítéltek, Spanyolországban Cristiano Ronaldót, itthon pedig Növényi Norbertet. De Rékasi Károly balesetének ügyében is döntést született, és az egykori álompár, Angelina Jolie és Brad Pitt is meg tudott egyezni a hírek szerint.
Vágólapra másolva!

Heather Lockleart azután tartóztatták le, majd állították bíróság elé, hogy rátámadt egy rendőrre és egy mentősre. A Melrose Place és a Dinasztia sztárja részeg volt, egy családtagja hívta a 911-et. Eztán mentek ki a rendőrök az egykor világszerte ismert szépséghez.

A nyolcvanas években sok sorozatban játszott Heather Locklear Forrás: IMDb


A szebb napokat is látott Locklear lassan egy évtizede küzd depresszióval és függősséggel: orvosa már 2008-ban is hívta a rendőröket a színésznő öngyilkos gondolatai miatt, ezután többször volt elvonókúrán.

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Ventura County Sheriff's/ Mega


Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!