Elképesztő módon végezték ki cellatársai az egyik leghirhedtebb pedofilt

Vágólapra másolva!
Rongyokkal fojtogatták, végül egy átalakított fogkefével halálra szurkálták egy brit börtönben Richard Huckle-t, az Egyesült Királyság leghírhedtebb pedofilját. A férfi 9 éven át közel 200 gyereket erőszakolt meg, és ahelyett, hogy szégyellte volna magát, még az interneten büszkélkedett a tetteivel.
Vágólapra másolva!

Holtan találták a 33 éves Richard Huckle-t a börtönben vasárnap reggel.

Az elvetemült pedofil huszonkétszeres életfogytiglant kapott közel kétszáz gyermek bántalmazása miatt - írja a Blikk a DailyStar cikkére hivatkozva.

Az egykori angoltanárt rongyokkal fojtogatták, és egy késsé alakított fogkefével szurkálták halálra a cellatársai.

Köztük volt a 29 éves Paul Fitzgerald is, akit a helyi média csak „szexszörnyként" emlegetett, mivel ő maga sem ártatlan: börtönbe kerülése előtt 71 gyerekbántalmazást ismert be. A legfiatalabb áldozata egy féléves csecsemő volt. Viszont Huckle tettei, úgy tűnik, még nála is kiverték a biztosítékot.

A meggyilkolt pedofil 9 éven keresztül támadt rá gyerekekre a világ különböző pontjain. A legtöbb bűntényt Ázsiában követte el, ahol összefogott, és bandába szerveződött helyi pedofilokkal.

A bűnözést 18 esztendősen kezdte Malajziában, amikor kihagyott egy oktatási évet a tanulmányai során.

A férfi egyáltalán nem próbálta titkolni beteges tetteit, sőt, több internetes fórumon is büszkén eldicsekedett velük, persze névtelenül. Egyik bejegyzésében ezt írta:

A férfi később egy „kézikönyvet" is írt Paedophiles and Poverty: Child Lover Guide, azaz Pedofilok és a nyomor: Gyerekszerető kézikönyv címmel. Emellett trófeaként számlálta az áldozatokat, „pedopontokat" adott magának, amelyekből 191-et sikerült összegyűjtenie letartóztatása előtt.

Tehát 191 kisgyereket kínzott, zaklatott és erőszakolt meg, mielőtt börtönbe került.

A férfi, bár semmiféle szégyent vagy bűntudatot nem érzett, tettei súlyával és következményeivel abszolút tisztában volt. Ezt bizonyítja az egyik, interneten megosztott bejegyzése is:

- írta.

A rendőrök Richard letartóztatása után átvizsgálták a férfi számítógépén lévő fájlokat. Még őket is sokkolta az a 20 253 darab borzalmas fotó, amely előkerült. A képek nagy részén ő maga szerepel gyerekekkel együtt.