Elkezdett beszélni a Tate Modern múzeum tizedik emeletéről ledobott kisfiú

Tate Modern
2019. augusztus 5-én a 17 éves Jonty Bravery ledobott egy hatéves francia kisfiút a londoni Tate Modern képzőművészeti galéria tetőteraszáról.
Vágólapra másolva!
Újra elkezdett beszélni az a hatéves francia kisfiú, akit még augusztus 4-én dobtak le a londoni Tate Modern múzeum teraszáról. A támadásban súlyos agysérülést szenvedett.
Vágólapra másolva!

A kisfiú családja adománygyűjtő honlapjukon jelentették be, hogy

A tizedikről az ötödik emeletre esés következtében eltört a gerince, a lába és a karja. Korábban az életét megváltoztató sérülésekről beszéltek, de a család most azt írta, hogy gyerekük csodálatos fejlődésen ment keresztül.

A kisfiú szótagokat tud kiejteni, és bár a családnak legtöbbször még ki kell találnia, hogy mit akar mondani, a helyzet egyre jobb. Karjait és lábait is tudja már mozgatni, de még nagyobb fájdalmakat érez.

A londoni Tate Modern múzeum Forrás: Twitter

A 18 éves Jonty Bravery december 6-án ismerte be a gyilkossági kísérletet, ugyanis kifejezetten ölni akart. A rendőrségnek azt mondta, hogy be akart kerülni a hírekbe, hogy hangsúlyozza autizmussal kapcsolatos kezelését. Várhatóan februárban fogják elítélni - írja a BBC.