Hihetetlenül undorító dolgot talált egy férfi egy tescós konzervben - fotó

tesco marha konzerv
Vágólapra másolva!
Undorító dolgot talált egy walesi férfi egy tescós marhakonzervben. Először arra gondolt, hogy talán egy köldök lehet, vagy egy macska ánusza. Az eset után azt mondta, soha többet nem vesz konzervet. 
Vágólapra másolva!

Valószínűleg egész életére elment a kedve Andrew Lee-nek a Tesco marha curry konzervjétől, amit korábban kifejezetten szeretett. A férfi gyakran vásárolt ilyen terméket, ám a legutóbbi alkalommal furcsa dolgot talált benne, amire eleinte a Tesco is csak annyit mondott, hogy ez egy valami - írja a Daily Mail.

A 30 éves walesi férfi már az étel felénél tartott, mikor

villájára szúrta azt az ismeretlen dolgot, ami az elmondása alapján úgy nézett ki, mint egy köldök, vagy egy macska végbélnyílása.

Andrew a Facebookon posztolta a képet a konzervben talált valamiről, majd sorra érkeztek hozzá a kommentek, végül a Tescótól is, amire a férfi egyáltalán nem számított.

A cég a kommentben arra kérte Lee-t, hogy a blokkal együtt küldje be hozzájuk a konzervben talált dolgot, hogy megvizsgálhassák.

- írta Lee.

A férfi elmondása szerint mindig is imádta a konzerv marha curryt, de az eset után rá se bír nézni a konzervre.

- mondta Lee.

A Tesco szóvivőjének közlése szerint a valamiről végül kiderült, hogy nem végbélnyílás volt, és nem is egy köldök, hanem egy véredény része.

- mondta el a szóvivő.