Újszülött macska esett le az égből, egy futó nő közelében

2019.08.03. 12:58

Érdekes dologra lett figyelmes Kendera White kocogás közben. Azt látta, hogy valami leesik az égből, ami utána nagyon magas hangot hallatott. A nő egyből tudta, hogy egy kiscicát kell keresnie a sűrű növényzetben - írja a Merto.

Kendera White éppen a chesterfieldi Woodhead Lane-en futott egy farm közelében, amikor észrevette, hogy az állat leesik az égből.

Miután meg megtalálta a kiscicát, a sportmelltartójába tette, és a legközelebbi állatorvosi rendelőbe szaladt vele. Az állat olyan kicsi volt, hogy még a szeme se nyílt ki.

A Matt Smith klinikán kiderült, hogy csodálatos módon az állatnak nem tört el semmije a hatalmas eséstől.

Láttam, hogy valami leesik az égből a bal oldalon, majd hangosan nyávogott, kicsit macska őrült vagyok, ezért rögtön tudtam, hogy ez egy kiscica hangja. Aztán megláttam ezt az apró szürke dolgot a földön, ami nem volt nagyobb, mint egy golflabda. Úgy gondolom, hogy egy ragadozó madár ejthette el.

Nagyon meleg nap volt, ha nem vagyok éppen akkor ott, valószínűleg nem éli túl. A madár visszajött volna és megeszi. Hihetetlen, hogy törött csont nélkül megúszta, a kicsik nagyon hajlékonyak. Szerencsés napja volt - mesélte Kendera White.

A cica a Sky (ég) nevet kapta, hiszen onnan jött - ezt már az állatklinika recepciósa Sue Crisp meséli. Szerintünk is úgy pottyanhatott le az égből, hogy egy ragadozó madár elejtette - mondat Crisp.

Egy szoptatós macska gondoskodik róla, és négy testvért is kapott a szerencsés cica.